Navigace

Environmentální impakt hnojiv

 Jedna třetina emisí skleníkových plynů pochází z pěstování a konzumace potravin.Bylo ukázáno, že více než polovina ekologické stopy chleba padá na vrub pěstování pšenice a používání hnojiv - dusičnanu amonného - přispívá 40%. Hnojiva tedy jsou hlavním faktorem a dokládají potřebu sdílené odpovědnosti všech aktérů řetězce k dosažení cíle - udržitelné produkce potravin.Více.

 

Další novinky

15. dubna 2018 - Energetický atlas Evropy
15. dubna 2018 - Golfský proud slábne
3. dubna 2018 - Úbytek biodiverzity
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
© eurosolar.cz 2018

Zveme vás na
křest knihy Milana Smrže

15.2.2018 v 18:30
v kavárně Člověka v tísni
v zadním traktu domu Langhans na adrese: Vodičkova 707/37, 110 00 Nové Město